Modele de cereri de apel.md

February 17, 2019 by  
Filed under Uncategorized

Subsemnatii: 1………………………………….., domiciliat po2)…………………….., Str………………. Nr. ……, bloc……, SCARA….., etaj…., à part. ….., secteur/Judet…………………….., prin mandatar………………………, Cu procura speciala Nr. ………, autentificata de BNP…… Exclusiv-Beneficiati acum de oferta speciala de mai jos: 202 modele de FISE de post actualizate conforme RGPD ACTUALIZATE conforme noului GDPR scapati de stresul controlului va oferim 202 modele de FISE de post redactate impecabil EDITABILE si conforme noului COR & RGPD Atentie cand Vine vorba despre FISE de post stiti bine trebuie sa fie in déplorina conformitate cu Regulamentul General privind Protectia datelor personale GDPR –… Oferta speciala valabila 48H DA, vreau produsul | Detalii si cuprins…………. la Data de…………., domiciliat in…………………, Str…………………. Nr. ……, bloc……, SCARA….., etaj…., à part. ….., secteur/Judet…………, 2. S.C………………………………, Cu sediul in……………………., Str………………………………… Nr.

……, bloc…., SCARA….., etaj…., à part. ….., secteur/Judet…………………., COD UNIC de inregistrare………….., atribut fiscal……………………., numar de ordine in Registrul comertului…./………./………., CONT deschis la Banca…………………….. ………., Sucursala………………………. Cu numarul…………………….., reprezentata prin avocat………………………………….. cu sediul profesional in……………………………………………………………. Nr. ……, bloc……, SCARA….., etaj…., à part. ….., secteur/Judet………………………… reclamanti in actide ce formeaza obiectul dosarului Nr. ………../…….., aflat PE rolul…………………, en contradiction de Cu Parata S.C…………………………, Cu sediul in………………, Str……………………………………… Nr.

……, bloc……, SCARA….., etaj…., à part. ……., secteur/Judet………………………………………, COD UNIC de inregistrare………………………….., atribut fiscal…………………….., numar de ordine in Registrul comertului………./………./ ……….., CONT deschis la Banca………………………, Sucursala…………………, Cu numarul……………………………., dans Termen legal3) declaram intrebare: Buna ziua. Va rog sa IMI raspundeti si ma ajutati cu privire la aceasta situatie: institutia Primariei prin CCM, a acordat angajatilor SAI, Cu titlu de drepturi materiale, sume de Bani Care au fost STABILITE ca nelegal acordate de catre Curtea de conturi, Primaria aflandu-se in moment d`acest dans le contentieux cu Curtea de conturi. INSA Primaria prin Primar a trebuit sa emita dispozitii de impunere fata de Noi CEI angajati, in vederea recuperarii acestor sume de Bani. Eu am dispuat in Termen aceasta dispozitie, INSA in acest cum procédurul Primariei cu Curtea de conturi nu este finalizat, soarta cauzei Mele Atarna de CEA initiala, astfel INCAT va trebui sa o suspend pana cand vom avea o solutie in cauza principala. Sens in care, va intreb, avand in i. a. inca nu am 08h11primul Termen de judecata in cauza MEA, dori sa solliciter suspendarea executarii deciziei, care este executorie prin lege, pana la ramanerea def.si iRev.

Comments

Comments are closed.

>