Modele unghii primavara

February 20, 2019 by  
Filed under Uncategorized

Modèle floral de Unghii în 2018, pentru primăvară modelele de Unghii în 2018 pentru primăvară sunt dominent de un Trend Minimalist: mai puțin înseamnă mai mult. Simplitatea este ingrédients entul cheie pentru un nail art reușit și o manichiură care va atrage atenția. Știm, este greu de crezut, însă garantitez că te VEI îndrăgosti Când VEI vedea modelele pe care le-AM pregătit pentru tine. Modelele de primăvară pentru Unghii cu gel în 2018 continuă o Linie curată, dominată de Nude și aplicații holografice, însă avem și un element de noutate. Așa cum povesteam despre manichiurile la modĂ în 2018, un nou tendance Care face Furori este cel numit ghetto. Vorbim despre Culori tari și MODELE încărcate, animal print, aplicații ostentative și nuanțe metalice. Orice este permis, iar pentru o manichiură extrem de actuală, cine recomand să optezi pentru forma de migdală alungită, atunci Când Mergi la salon. Această formă Pune orice fel de Pat unghial în valoare, și este cel mai potrivită pentru modelele énumérer mai sus. Modelele acestea nu vor revoluționa Industria manichiurii, Dar îi vor conferi un AER clasic, rafinat, Inspirat DIN marile epoci ALE frumuseții și feminității. Referitor la forma unghiilor, de-a lungul timpului am trecut printr-o mulțime de tendințe. S-au purtat unghiile dreptunghiulare, cele ascuțite, unghiile Perfect rotunjite.

Iată că acum cele mai “cătuate” au formă migdalată, imediat după aflându-se unghiile Complete Naturale. Lungimea este una medie, nici prea scurtă, nici prea Lungă, înclinând cel mai adesea spre scurte, nu Lungi. Iată propunerile noastre. MODELE florale sunt foarte actuale în acest Sezon: Apar în ținute, PE pantofi precum și PE Unghii. 1. Manichiură de nuanță aprinsă și suculentă de portocaliu. Va fi PE placul tuturor femeilor Care simt Mereu Primăvara în suflet, Care iubesc Libertatea și independența. Modelul floral vă va Aminti și de sosirea verii.

Manichiura va arăta Perfect Dacă veți Purta Fuste Lungi și Rochii, tocuri înalte. Unghiile Albe, Negre sau Alb-Negre nu se vor demoda niciodată. Ușor de obținut și întreținut, unghiile acestea sunt cea mai Bună alegere pentru un look chic și rafinat. 4. modelele florale par foarte gingașe PE unghiile de Culoarea Roz-zmeură. Acesta este un modèle parfait pentru primăvară. Prin urmare și ținutele pentru care veți opta ar trebui să fie de Culori aprinse și vaporoase. Paltonul sau cizmele nu se vor potrivi în acest caz. O Pereche de pantofii ușori, o jachetă DIN piele, o fustă ușoară de vară și o coafură cu bucle vor forma imaginea perfectă de primăvară.

8. modelul Français albastru-Roz cu amprente arată foarte élégant. Este parfait pentru petreceri. Unghiile Naturale cu aplicații de perle sau Pietre sunt favoritele anului 2019. Simplu de realizat, însă greu de întreținut, unghiile DECLARATION sunt perfecte pentru Evenimentele la Care vrei să ieși în evidență. UNICE, spectaculoase și complet ieșite DIN comun, machiura cu aplicații este perfectă pentru zilele însorite de primăvară și vară. Promocja Nadal TRWA: 💖 kup base Repair 11 ml + lakier hybrydowy otrzymasz gratis! ️ 💖 kup Flash Shine 11 ml + lakier hybrydowy otrzymasz gratis! ️ 💖 kup haute brillance 11 ml + lakier hybrydowy otrzymasz gratis!! ️ 💖 kup Top chrom 11 ml + lakier hybrydowy otrzymasz gratis! ️ W Roli Nooks przedstawiamy floraison fleur Autor Nails Company Flavie decaluwe produkty użyte do stylizacji lakier hybrydowy floraison fleur https://nailscompany.eu/pl/lakiery-hybrydowe-gelique-SOAK-OFF/2565-Blooming-Flower-6ml-Zel-hybrydowy-lakiero-Zel.html #nails #paznokcie #hybryda #nailscompanyuk #nailscompanysweden #nailscompanyuk #nailscompanybelgia #nailscompany #weddingnails #sexynails #prettynails #instamoment #nailswag #nail4you # clous #paznokcie #instamoment #nailswag 9.

Comments

Comments are closed.

>